Til mine kunder

Tidsbestilling

Foregår via telefon 48 79 66 55 (eller ved personligt fremmøde)

Det er en fastnettlf. og kan ikke modtage SMS.

Telefontider

Man -Tors 8.30 -16

Fredag 10-14

(være opmærksom på at det kan ske at jeg ikke hører telefonen med det samme hvis jeg er optaget af andre kunder , på toilettet, eller er ved at vaske/tørrer hunden ….hvis jeg ikke svarer med det samme betyder det ikke nødvendigvis, at jeg ikke er der, prøv derfor venligst igen lidt senere 🙂

Åbningstider

Salon har åbent efter aftale – med normalt :- man – fredag ca. 8.30 -17.00

(lørdag & Søndag lukket)

Ankomst

Forsøg venligst at mød op til tiden . (ring hvis du kan se du er forsinket)

Forsøg bedst muligt at møde op med en tør hund . (med mindre du ved at jeg vasker den med det samme.) Er det regnvejr , lufte hunden lidt tidligere og tørre den derefter . Evt bære hunden ind fra bilen .

(Det er svært at trimme el. klippe i en våd pels ) hvis jeg er nødt til at føntørre hunden, vil det tage længere tid , og derfor koste ekstra.

Førstegangskunder …..Vi bruger lige lidt tid sammen for at kigge på din hund og snakke om der er noget specialt jeg skal tage hensyn til , og aftaler hvilken behandling er bedst for jer.

Hvis det er en race der skal klippes , snak om det hjemmefra, blive enige om hvor lang/kort pelsen skal være. hvilken klipning den skal have.

Afbestillingsgebyr

Hvert år mister jeg en hel del af min indtægt pga. kunder der ”glemmer” eller aflyse deres tid i sidste øjeblik. Det er typisk en tredje eller fjerdedel af dagens indtægt der bare forsvinder.

I stedet for at sætte alle priser ekstra op, har jeg på 1. Januar 2011 indført en afbestillingsgebyr på 50 % af hundens normal pris.

Jeg ser helst at evt. afbud sker min. 3 dage før, så jeg har tid til at finde en passende ny kunde til ”hullet”.

Gebyret gælder hvis en kunde bliver væk, eller aflyse med mindre en 24 timers varsel (dog – mandags tider senest Fredag.)